A Grimas System Packaging egy modulárisan kialakított szerkezetileg egymásba pattintható tárolórendszer, melynek elemei egymásba illeszthetőek, csatlakoztathatóak – akárcsak a Lego. A Grimas System Packing rendszer elemei stoplikkal illeszkednek egymásba, így az egyes elemek számos módon könnyedén összerakhatóak és összeépíthetőek, tökéletes egymásba illesztéssel. Bármilyen összeépítés/összerakott tétel szétszerelhető és úrjaépíthető. A Grimas Make-up Packing System sminkes tárolórendszer kevés helyet foglal, könnyen szállítható – akár egységekeben is!


MINDEN, igen, M-I-N-D-E-N Grimas termék mind magasságban, mind szélességben összeilleszthető!

Nincs többé megtömött sminkes táska cipelés!

VÉGRE TÖBB hely a sminkes táskában!

Ez a TE SMINKES-LEGÓD!!!


Pattintsa össze és társítsa össze a termékeket a munkájától, igényeitő függően mielőtt a helyszínre megy dolgozni – semmi mást nem kell vinnie, csak azt amire szüksége van. A tároló rendszernek köszönhetően, a smink kevesebb helyet igényel a táskájában és kevesebb lesz a darabos tétel.


Könnyen bővíthető új termékekkel a sminkkészlet, az üres tégelyek újra felhasználhatóak például víz tartó tálkaként, ecsettartónak stb...

A Grimas System Packing tároló rendszer kifejlesztésének célja, hogy segítse a professzionális sminkeseket, maszkmestereket, arc- és testfestőket, és hobbi felhasználókat is.


Bármely építőelem meleg vízzel és enyhe mosó- és tisztítószerrel tisztítható (mosogatószer, mosószer stb...). Mosógépben ne tisztítsa!


A Grimas System Packing rendszere

Egyszerű mint az egyszeregy!

Könnyű mint az A-B-C vagy az 1-2-3! 

Multifunkcionális, könnyen pakolható, praktikus, helytakarékos, és IMÁÁÁDNI fogja!


A betűk (A, B, C) a típust jelszik és a számok (1, 2, 3) a méretet a System Packing rendszerben.


A1 – a legkisebb tartó egység. Ezek az utántöltős, kis kiszerelésű termékek – 3 gr vagy 2,5 ml. Az egyesével vásárolt termékek egy műanyag tartóban, fedéllel vannak ellátva. Könnyedén kipattinthatja ebből (például egy szemhéjfestéket) az ujjával, a tartó alá nyúlva, és berakhatja egy nagyobb paletta lyukába, vagy – rá is rakhatja a lyuk tetejére a műanyag tartóval együtt, ráppattintva – ez utóbbi esetben, ha több palettát rak egymásra össze, azok magasabbak lesznek. 

Az egyes kiszerelésű termékek egymásba építhetőek „torony”-ként. Távolítsa el a fedelet és rakja össze egy másikkal!


Példák A1-es méretű termékekre: Eyeshadow & Rouge 2 gr, Lipstick 2,5 ml, Camouflage 2,5 ml, Créme Make-up 2,5 ml, Gloss 2,5 ml, Fixing Powder 2,5 ml stb...


A2 – ezek kétszer olyan magasabbak mint az A1. Minden 15 ml termék magasabb tégelyben van mint az A1 termékek. Az A2 elem 2 x A1 magasságú.


A4, A6 és A12 – Ezek a paletták 4, 6 vagy 12 férőhelyesek. Tehet bele A1 méretű termékek (alulról beillesztve, vagy felülről rápattintva annak tarójával), vagy rápattinthat A2 méretű 15 ml terméket a tetejére.


C – Ez a kategória az arcápolási termékeké (arctiszítók, púderek stb...). A betű mögötti szám a magasságot jelöli – a fent leírtak alapján. Az összes elem egymással kombinálható. 


Színek

A System Packing szürke színnel a színházi termékek vannak jelölve.

A professzionális sminkes termékek átlátszó tárolókban vannak.

Grimas System Packaging storage item / Tárolórendszer elem, A6 Transparent – Áttetsző, GSYS-A6-T

  • Gyártó: Grimas
  • Cikkszám: GSYS-A6-T
  • Elérhető: Raktáron
  • 510Ft


Címkék: Grimas System Packaging storage item / Tárolórendszer elem, A6 Transparent – Áttetsző, GSYS-A6-T, Your Make-up Lego!, A Sminkesek Legója!, make-up storage system, handy, multifunctional, space saving make-up storage, smink tárolási rendszer,