Airbrush

Airbrush

Senjo Color saját márkájú airbrush pisztolyt kínál. Minden kritériumot, és követelményt figyelemben tartva, amit csak művész elvár!


Az airbrush kiváló nagy területek egyenletes, tiszta és gyorsan festéséhez. Használható bőrön, kartondobozokon, vásznakon, falakon stb... Professzionális művészek, hobbi festők valamint színházi szakemberek is ezt a technológiát használják.
Mellesleg, az „airbrush” (légecset, airbrush ecset) kifejezés egyaránt vonatkozik az eszközre és a technológiára is.


A folyékony festék annyira finoman van kifújva a gépből, hogy ahogy a feszínre ér azonnal megszárad. Vannak színek amelyekben a pigmentek nagyobbak, és vannak amelyekben kisebbek, ezért fontos hogy megfelelő fúvóka nagysággal rendelkezzen az eszközünk.


Senjo Color két típusú festéket kínál – vizes és alkoholos bázisú festéket.
Mindkettő használható bőrönön, prosztetikumonokra (latex vagy hab).
Amikor egy művész az airbush-sal dolgozik, szüksége van kompresszorra és a megfelelő alkatrészekre is. Akár hobbi, akár professzionális célokról beszélünk, helyes eszközválasztás szükséges, figyelembe véve a célokat, a munka jellegét.


Íme néhány példa a felhasználási területekre: arc- és testfestés, falfestés, tortadekoráció, smink, prosztetikumok festése/színezése, autófestés stb...


Termék összehasonlítás (0)


Airbrush Senjo-Color PRO 0,4 Gravity feed

Airbrush Senjo-Color PRO 0,4 Gravity feed

Modern airbrush a tökéletes sminkhez, testfestéshez, tetováláshoz, vagy hobbi tevékenységhez. Németo..

81,410Ft

PVC Airbrush cső 3 m, gyorscsatlakozóval
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)