Senjo Color

A Senjo-Color termék család 15 éves szakértelemmel rendelkezik a testfestés és show-k, filmek és szinházak számára nyújtott speciális sminkes effektek terén. Nem csak testfestők a világ minden tájáról az egyetlenek akik bíznak a festékeink egyedülálló minőségében. Egyre több modell kedveli a festékek kellemes illatát, a tényt, hogy nem "húzódik" a bőrön, a kiválló tartósságot és a gond nélküli eltávolítást a zuhany alatt.

A Senjo-Color BASIC tesfestékek magas pigmenttartalmú és vízbázisúak ugyanakkor mégis relatív gyorsan száradó testfestékek, amit a legfinomabb tűvel - már 0.2 mm-től kifújhatóak. Kiváló eredményeket lehet elérni hagyományos technikával (ecset és szivacs) és airbrush pisztoly használatával is. Emellett, számos arcfestő szereti használni ezeket a folyékony festékek, mert közvetlenül a bőrre vihetők fel.

A SenjoTattoo-INKs finom állagúak, airbrush légecsettel könnyen kifújhatóak a legfinomabb tűvel is (hígítatlan formában 0.2 mm-től). A szinek vízállóak – alkohol alapú festékek, gazdaságosak, könnyen keverhetőek és hihetetlenül természetes és rendkívüli valósághű hatásúak a bőrön. Kiemelkedő eredményeket érhetünk el airbrush és ecset technikák együttes alkalmazásával. Fő a biztonság, minden festék bőrgyógyászatilag "nagyon jó" minősítéssel rendelkezik.

Senjo-Color Sablonok az egyszerű és gyors eredményekért, időt spórolva minden művész számára. A sablonok ≈0,3 mm vastag polyester fóliából készültek – stabilabbak mint bármelyik más márka. Ajánljuk arc és testfestéshez, hajtetoválásokhoz, tetoválások készítéséhez, sőt, még SFX munkákra is. Széles margókat hagytunk sok mintánál, így elkerülhető a túlfestés a széleknél. Minden sablon ellenáll az oldószereknek, tisztításuk acetonnal vagy alkohollal.

Senjo-Color FX smink és maszkmesterek számára széles palettát kínál professzionális anyagokból, mint latex, oldószerek, tisztítószerek, Senjo kézzel készült prosztetikumok, művér stb... 


Keresés pontosítása