Csíkos festékek - 28 gr

Csíkos festékek - 28 gr

Diamond FX kíválló minőség, megfizethető ár, tökéletes fedés, magas pigmenttartalom, könnyű használat!
2008-as alapítása óta a Diamond FX a legnépszerűbb és művészek által világszerte kedvelt márkává vált a piacon. Szenvedélyünk a mindenki számára elérhető, kiváló minőségi termékek!
A Diamond FX viasz alapú, vízzel aktiválható arc- és tesftestékek, tökéletes fedési tulajdonságokkal és magas pigmenttartalommal rendelkeznek. Könnyű használat kedzőknek és szakembereknek egyaránt.


A Diamond FX csíkos festékek (split cake, rainbow cake, one stroke cake) olyan festékek amelyekben két vagy több szín található egymás mellett. Használhatóak ecsettel vagy szivaccsal egyszerre több szín együttes felvételre. Ideális az egy-mozdulat technika alkalmazásához. A szivárvány minden színében kaphatóak. Villámgyorsan festhető virág, pillangó, szivárvány, levél és még ezernyi minta. A legtürelmetlenebb kisgyermek is mosolyogni fog rád!


Kiszerelések: 28 gr, 50 gr.
Csomagolás: műanyag tartó, tetővel
Felhasználható: felbontás után 18 hónapig, lásd a csomagoláson
Származási ország: Hollandia


Minőségi garancia
Bőrének tökéletes állapota számunkra a legfontosabb gondoskodást és odafigyelést jelent. Ezért, a Diamond FX az EGK és FDA előírásainak megfelelően van gyártva. A parfümmentes összetétel az érzékeny bőrének gyengéd ápolásáról gondoskodik, ezért a Diamond FX biztonságosan használható a test bármely részén.
Némely Diamond FX Neon termék neon pigmenteket tartalmaz – FDA által nem teszteltek, így ezek nem kozmetikai célú használtra valók (jelölésük: „non-cosmetic”, vagyis „nem kozmetikai” terémkek), ezek csak hajra vagy speciális effektekhez használhatóak. Ne használja szem környékén, száj körül vagy sérült bőrre. Ügyeljen, hogy szőnyegre, kárpitra és anyagra ne kerüljenek.

Kérem vegye figyelembe, hogy a képernyőn megjelenített színek enyhén eltérhetnek a valós színtől!


Termék összehasonlítás (0)


Tételek: 1 - 15 / 91 (7 oldal)