Alapszínek - Essential

Alapszínek - Essential

Diamond FX kíválló minőség, megfizethető ár, tökéletes fedés, magas pigmenttartalom, könnyű használat!

2008-as alapítása óta a Diamond FX a legnépszerűbb és művészek által világszerte kedvelt márkává vált a piacon. Szenvedélyünk a mindenki számára elérhető, kiváló minőségi termékek!

A Diamond FX viasz alapú, vízzel aktiválható arc- és tesftestékek, tökéletes fedési tulajdonságokkal és magas pigmenttartalommal rendelkeznek. Könnyű használat kedzőknek és szakembereknek egyaránt.


A Diamond FX tégelyes arc- és testfestékek kaphatóak Essential (Alap színek), Metallic (Metál színek), Neon (Neon, UV színek), Neon Cosmetic (Neon, UV kozmetikai) választékban.

Praktikus használat: az összes 45 és 90 grammos kiszerelésű termékek egymásba összecsavarhatóak – így kevesebb helyet foglalnak.


Kiszerelések: 10 gr (utántöltő), 30 gr, 45 gr, 50 gr és 90 gr.

Csomagolás: műanyag tégelyben, lecsavarható tetővel.

Felhasználható: felbontás után 18 hónapig, lásd a csomagoláson

Származási ország: Hollandia


Minőségi garancia

Bőrének tökéletes állapota számunkra a legfontosabb gondoskodást és odafigyelést jelent. Ezért, a Diamond FX az EGK és FDA előírásainak megfelelően van gyártva. A parfümmentes összetétel az érzékeny bőrének gyengéd ápolásáról gondoskodik, ezért a Diamond FX biztonságosan használható a test bármely részén.

Némely Diamond FX Neon termék neon pigmenteket tartalmaz – FDA által nem teszteltek, így ezek nem kozmetikai célú használtra valók (jelölésük: „non-cosmetic”, vagyis „nem kozmetikai” terémkek), ezek csak hajra vagy speciális effektekhez használhatóak. Ne használja szem környékén, száj körül vagy sérült bőrre. Ügyeljen, hogy szőnyegre, kárpitra és anyagra ne kerüljenek.


Kérem vegye figyelembe, hogy a képernyőn megjelenített színek enyhén eltérhetnek a valós színtől!


Keresés pontosítása