Diamond FX

Diamond FX

Diamond FX kíválló minőség, megfizethető ár, tökéletes fedés, magas pigmenttartalom, könnyű használat!

2008-as alapítása óta a Diamond FX a legnépszerűbb és művészek által világszerte kedvelt márkává vált a piacon. Szenvedélyünk a mindenki számára elérhető, kiváló minőségi termékek!

A Diamond FX viasz alapú, vízzel alktiválható arc- és tesftestékek, tökéletes fedési tulajdonságokkal és magas pigmenttartalommal rendelkeznek. Könnyű használat kedzőknek és szakembereknek egyaránt.


Tégelyes festékeink - alap, metál, neon és neon kozmetikai színekben, különböző kiszerelésekben kaphatóak. Csíkos arcfestékeink segítenek mesés minták gyors megfestésében, egyszerre több szín felvehető ecsettel vagy szivaccsal.

Praktikus tárolódobozokban rendezheti a festékeit – mert rend a lelke mindennek.

A Diamond FX szemfestékek matt és magas pigmenttartalmúak, így kiválóan alkalmasak fotózásokhoz készített sminkekhez is - tökéletes fedést biztosítva. A toll formájú szemhéjtus vízálló és akár 24 órán át tökéletesen tartósan megmarad, és igazán finom vonalat is húzhat vele. Egyedi természetes összetétel mely 100% - ban alkohol és olaj mentes. Dual hegyű - sűrű használat esetén a hegyét meg lehet fordítani és újra használni, és javító tollal a hibákat könnyen korrigálhatóak! Kozmetikai glitterek és selyemporok az extra hatás érdekében - bármilyen színt választhat, az eredmény és a hatás nem marad el, használhatóak vizesen vagy szárazon. Számunkra a kiváló minőség a legfontosabb tényező mely biztonságos használattal párosul – így kozmetikai használatra is alkalmasak, bevizsgált összetevőik révén. Speciális effektekez a művérek és gumitejek, kétkomponensű szilikonok és egyéb kiegészítők széles választékát kínáljuk!


Minőségi garancia

Bőrének tökéletes állapota számunkra a legfontosabb gondoskodást és odafigyelést jelent. Ezért a Diamond FX az EGK és FDA előírásainak megfelelően van gyártva. A parfümmentes összetétel az érzékeny bőrének gyengéd ápolásáról gondoskodik, ezért a Diamond FX biztonságosan használható a test bármely részén.

Némely Diamond FX Neon termék neon pigmenteket tartalmaz – FDA által nem teszteltek, így ezek nem kozmetikai célú használtra valók (jelölésük: „non-cosmetic”, vagyis „nem kozmetikai” terémkek), ezek csak hajra vagy speciális effektekhez használhatóak. Ne használja szem környékén, száj körül vagy sérült bőrre. Ügyeljen, hogy szőnyegre, kárpitra és anyagra ne kerüljenek.


Kérem vegye figyelembe, hogy a képernyőn megjelenített színek enyhén eltérhetnek a valós színtől!


Keresés pontosítása