Grimas

Grimas

Grimas egy holland kisvállalat, mely smintermékeket fejleszt és gyárt a professzionális és a hobbifelhasználók piacára, többek között általános iskolák számárat. Mivel a professzionális szakemberek intenzíven használják a termékeket, és mivel a gyermekek testtömegük miatt érzékenyebbek lehetnek különböző anyagokra, további követelményeket támaszt a termékekösszetétele iránt.


Az Európai piacra szánt sminktermékekre nagyon szigorú szabályok vonatkoznak. Dánia egy lépéssel előrébb jár, extra biztonsági követelményeket támasztva a gyermekek számára. A Grimas termékek számára, amelyeket gyerekek használnak, megkérvényezték és megkapták az A kategóriájú tanusítványt.

Minden egyes Grimas terméknek, sőt minden egyes színnek van egy saját hivatalos tanusítványa, mely tartalmazza az összetevők listáját. Ez különösen fontos allergia esetén. Az allergia a test túlzott reakciója egy bizonyos anyagra. Az emberek például allergiásak lehetnek tápanyagokra (laktóz), levegőben lévő anyagokra (pollenek) vagy kozmetikai szerek összetevő anyagaira (parfüm). Összességében nézve, az allergiás reakció az adott személytől függ.


A Grimas annak érdekében, hogy biztonságos termékeket állítson elő, minden alapanyagból a legtisztább változatot használja fel. Az összetevők listája megtalálható a „Termékinformáció/Specifikáció” fülben, minden terméknél, vagy a Grimas weboldalán: www.grimas.nl, azon belül „Product Information” (Termékinformáció) opciót választva, minden egyes termékre, sőt, minden egyes gyártási szám (batch number) szerint.


A Grimas cég nem mindennapi gondolkodású, viszont ami a termelés illeti, azt hi-tech csúcstechnológiával teszi, szigorú higiéniai körülmények között, annak érdekében, hogy a termékek bakteriológiailag biztonságosak legyenek. A Water Make-up termékeknél például, hogy megbizonyosodnak arról, hogy azokban semmilyen mikroorganizmus ne fejlődjön ki, minden egyes gyártási szériából mintavétel történik mely laboratóriumi vizsgálaton esik át.


A vizet tartalmazó termékek esetében Challenge teszt készül, hogy a minőséget hosszú távon is garantálják azok biztonságát. Ennek során szándékosan betegséget okozó baktériumokat és gombákat adagolnk a termékhez, hogy megvizsgálhassák, hogy a termék összetétele semlegesíti-e ezeket. A termék csak abban az esetben kerül kereskedelmi forgalomba, ha sikeresen megfelelt a teszt előírásainak. A Grimas számos országot lát el kézműiparilag hagyományosan gyártott, professzionális és biztonságos termékekkel.


Grimas Kizárólagos Magyarországi Képviselete:

Djongi Makeup & Special FX – www.djongi.hu, www.djongi.com


A linkre kattintva ellenőrizheti: Kattintson ide!


Keresés pontosítása