Szállítási feltételek

Rendelés teljesítése, szállítási információk

Minden olyan rendelés teljesítésre kerül, mely megrendelés után annak az értéke kiegyenlítésre (kifizetésre) került. Webáruházban feltüntetett termékek nem Magyarországi raktárkészletről kerülnek kiküldésre a Vevő számára. Eladó először külföldi raktárből rendeli be, majd Vevő részére, a Vevő által kívánt szállítási módon kiküldi.

Áruk Magyarországra történő beérkezése általában 3-5 nap között van, így csak ezután kerül Vevő számára kiküldésre. Magyarországi kiszállítás általában 1-3 nap alatt történik.

Az EU-n kívüli szállítás a FedEx végzi, szállítási idők és árakról bővebb információ a futárszolgálat oldalán (is) olvasható – www.fedex.com. Eladó a mindenkori FedEx árakat, standard és tájékoztató jellegű tranzitidőkről igény esetén tájékoztatja a Vevőt. Minden Magyarországon kívüli szállításnál felmerülő egyéb költségeket a Vevőt terheli.

Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron a gyártónál, úgy Eladó jelzi Vevőnek. Általános beérkezési idő: 2-4 hét. Amennyiben a gyártónál is hiánycik az adott termék, a várakozási idő lényesen több lehet. Amennyiben a gyártó értesítés nélkül, megszüntet, átalakít, módosít stb... terméket, megváltoztatja a csomagolást, kiszerelést, összetételt, cikkszámot, kódot Eladó jelzi Vevő felé.

Bizonyos termékek (pl: prosztetikumok), ahogy a termékleírásnál szerepel, kézzel készülnek, így szállításuk hosszab időt vehet igénybe, amennyiben azok nem állnak rendelkezésre a gyártónál.


Szállítási információk:

Magyarországi szállítás: Royal Sprit Kft – aktuális árak a megrendelő táblázatban, webshopban feltüntetve.

Világ más részeire: FedEx – aktuális árak, tranzit idők a cég oldalán láthatóak.