Rólunk

Üdvözöllek!

Djongi vagyok, a Djongi Make up & SFX tulajdonosa. Magam is művész vagyok, smink és maszkmesterként dolgozom, e mellett airbush-sal, testfestéssel, gyermek arcfestéssel, csillámtetoválással, hennafestéssel is foglalkozom. Egy sminkiskolával dolgozom együtt, mint diplomás felnőttoktatás szervező és okatató.

Találkozásom ezekkel a termékekkel szerelem volt első ecsetvonásra, airbrush fújásra! Tökéletes termékek, könnyű velük doglozni, fantasztikusak a színei – óriási termékválasztékkal, könnyen és gyorsan fednek és keverhetőek. Felvíve mozognak a bőrrel együtt, nem repedezik meg a festék, állaguk pedig egyszerűen mesés! Bármilyen Diamond FX arcfestékkel könnyedén rá lehet festeni egy másik színre. A festékek allergénmentesek, teljes mértékben bőrbarát kivielben, mindenféle hatóság kritériumainak megfelelve!

Ahogy jómagam, másoknál is fontos szempontot jelent az, hogy amit bőrre kenek, fújok, az megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek, engedélyenek, követelményekne, párosulva az elvárt szín megjelenésével a bőr felületén – igen, midnezt megtaláltam ezekben a termékekben, és bártan ajánlom mindenkinek! Csak és kizárólag olyan termékekkel vagyok hajlandó szakemberként dolgozni, ami megfelel az én maximalista követelményeimnek, és ha úgy adódik, akkor saját magamra is bátran használhatom!

Magas pigmenttartalom, intenzív színek – mindez megfizethető áron! Próbáld ki Te is a legjobb és legprofesszionálisabb, más művészek által is elismert és közkedvelt márkákat – Diamond FX, Senjo Color. Mesés érzés ilyen kimagasló minőségű festékekkel dolgozni, ezt Te is megtapasztalhatod az első kifestett gyermeki mosolyon, a csillogó szemekben, testfestés vagy airbush munka befejeztével – az érzés megfizethetetlen! Amikor egy munkát megcsinál az ember, az profin adja ki a kezéből, elégedetten, jó érzéssel, hogy megtett szakmailag minden tőle telhetőt, és teljes lelki nyugalomban azzal a tudattal, hogy a legprofesszionálisabb és legmegbízhatóbb, profi és kezéreeső termékekkel dolgozott. 


Jó hír, hogy Magyarországon Én vagyok az egyetlen webáruház, mely a két fent említett brand teljes termékpalettáját kínálom! Sőt, az egyetlen aki a Senjo Color prosztetikumokat is tartja!


A maszkmester kollégák figyelmébe ajánlom az SFX kategóriákban látható termékeket, melyek kipróbálásuk után nagy eséllyel pályáznak az első helyre, a régi, megszokottak helyett. 

És most hadd mondjam el hogy mik is ezek a Made by Djongi táskák. Pár éve táskát szerettem volna venni. Ezzel alapvetően nem is volt semmi baj, a gond ott kezdődött, hogy amit kinéztem horribilis áron volt (tehát nem tudtam magamnak megendni), viszont ami árkategóriában illeszkedett a pénztárcámhoz, nos, őszintén szólva, az borzasztóan nem tetszett. Kerestem valami szépet, valami egyedit, ami megszólít hogy „vigyél haza”. Ugye most miden Nő tudja miről beszélek?! :) Több ilyen bolti kör után feladtam... Bosszantott a dolog, olyan mértékben, hogy felvágtam egy farmeremet és varrtam egy nap alatt magamnak egy olyan táskát ami egyedi, ami szuper és nem jön velem szembe az utcán. Nos, így kezdődött az én kis egyedi táska manufaktúrám! Természetesen a történethez hozzátartozik, hogy a barátnők, ismerősök dícsérték, megnézték, megcsodáltak és ők is kértek egyet! A webshopomban kínált táskák egyediek, saját tervezésüek, szabad kézzel szabtam ki őket, és két hűségesen jól működő S----er varrógépemmel készültek. Mindegyikből egyetlen egy árva darab készül – megismételhetetlenül. És a cserkó a torta és hab tetején, hogy saját cimkét is csináltam hozzá, az én kézírásommal! Nos, Hölgyeim, van még kérdés? 


Bármilyen kérdés merülne fel, keressetek meg!
Kellemes vásárlást mindenkinek, és köszönöm, hogy ezt a sok-sok szöveget elolvastad!


Djongi