Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelem

Vevők, regisztráltak személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik. Eladó rendszere a Vevők aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatók össze a Vevők által regisztráció alkalmával megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

Eladó jogosult a Vevők részére hírlevelet vagy egyéb reklámlevelet küldeni, amennyiben Vevő a regisztráció alkalmával a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen és önkéntesen hozzájárult. Eladó nem köteles ellenőrizni, hogy Vevő által megadott adatok valósak, helytállóak-e.

Az Eladó a regisztrációk, vásárlások során birtokába jutott adatokat titokként kezeli, azt harmadik személynek nem szolgáltatja ki. Kivételt ez alól csak szabálysértés, visszaélés vagy bűncselekmény gyanúja képez. Ilyen esetekben a kikért adatokat az Eladó az eljáró hatóságoknak átadja.


Szerzői jogok

Miután az Eladó weboldala, webes felületei szerzői jogi műnek minősülnek, tilos az azokon megjelenő tartalom egésze vagy annak részlete az Eladó, mint jogtulajdonos engedélye nélkül letölteni, felhasználni, többszörözni.

Eladó fenntartja jogát domain neveire, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre, internetes reklám felületeire, szolgáltatásának valamennyi elemére. A www.djongi.com, www.djongi.hu, www.djongimakeup.wordpress.com, www.djongimakeupen.wordpress.com név, honlap és ez alatt elérhető webáruház valamennyi tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, annak (vagy részleteinek) felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag az Eladó írásos hozzájárulásával megengedett. Vevő (Felhasználó) tudomásul veszi, hogy az engedély nélküli felhasználás esetén az Eladó, mint jogtulajdonost kötbér illeti meg.

A kötbér képenként bruttó 150.000,-Ft (azaz egyszázezerötvenezer Ft), illetve szavanként bruttó 10.000,-Ft (azaz tízezer Ft). Vevő (Felhasználó) ezen információk birtokában böngészi fent megnevezett honlapokat, oldalakat.